Årets Spiller, Rookie og Ildsjæl er fundet

Årets Spiller, Årets Rookie, Årets Ildsjæl 2023 - billeder taget af René Mikkelsen, Marika Salmik og ukendt.
Årets Spiller, Årets Rookie, Årets Ildsjæl 2023 – billeder taget af René Mikkelsen, Marika Salmik og ukendt.

Vi har igen i år set flere nominerede til titlerne Årets Spiller, Årets Rookie og Årets Ildsjæl, og det har, som altid, været en fornøjelse at læse jeres nomineringer.
Titlerne Årets Spiller og Årets Rookie har været til afstemning, imens Årets Ildsjæl blev afgjort af bestyrelsen, på baggrund af de indsendte begrundelser. Mere herom nedenfor.

Årets Spiller 2023

Der var hele 4 spillere til afstemning i år, og der var kamp til stregen mellem flere af disse, lige til afstemningen lukkede.

Det blev igen Hjalte Jensen fra Esbjerg, der kunne løbe med titlen, med 34.3% af stemmer. Tæt i hælene på ham var Silas Wiwe (32.6% og Lina Taagaard (26.2%). Mads Schmidt hev de sidste 6.7% af stemmerne. Der blev afgivet 539 gyldige svar i denne kategori.

Hjalte blev nomineret på baggrund af hans igen fine resultater på den udenlandske scene, men også for, endelig, at kunne have taget DM-titlen.

Årets Rookie 2023

I denne kategori var der 3 personer nominerede. Her blev det nærmest en jordskredssejr til Mikkel Kähler fra Opdrift, som med 54% af stemmerne kunne tage titlen. Efter ham var det August Ilkjær med 28.9% og Søren Jacobsen med 17.2% af stemmernerne. Der blev i denne kategori afgivet 478 gyldige svar.

Mikkel Kähler blev nomineret bl.a. på baggrund af hans fine resultater til Danish Tour.

Årets Ildsjæl 2023

I år var der hele 7 personer + en gruppe mennesker der var nomineret, og det var en svær beslutning at tage, da alle nominerede hver fortjener anerkendelse på hver deres måde for deres indsatser.

Dog kom bestyrelsen frem til, at det er Nichlas Lilja fra FDGK som fortjener titlen i år, med hans utrættelige arbejde med for det første at få lov til at bevare Bolbro-banen i Odense, men også at få fundet plads til og designet en yderligere 18-hullers bane i Odense-området.

Yderligere nominerede var Birger Juhl Nielsen, René Mikkelsen, Sindre Håker Sørensen, Rasmus Spedtsberg, Sinus Frank, Steffen Sinning og Holdet Bag AM DM.

Alle 3 vindere af titler får et års PDGA-medlemskab og vil blive konktatet af René fra bestyrelsen.

Der blev ligeledes trukket lod mellem samtlige gyldige stemmer til Årets Spiller og Årets Ildsjæl, og vinderen her bliver også kontaktet direkte. Vinderen her får en EDGC-special Mystery Box fra Prodigy Discs til ca værdi af 600kr.